CzechInvest podpoří české výrobce zařízení pro výzkum a vývoj na mezinárodním fóru v Terstu

Agentura CzechInvest ve spolupráci s Generálním konzulátem ČR v Miláně chystá národní stánek Česka na významném mezinárodním setkání výzkumných center a průmyslových partnerů Big Science Business Forum 2024, které se uskuteční začátkem října v italském Terstu.

Akce je největším setkáním svého druhu v oblasti spolupráce akademické a průmyslové sféry. Zúčastní se jí přední mezinárodní a evropská výzkumná centra jako CERN, European Spallation Source či Jules Horowitz Reactor, která zde budou jednat s potenciálními dodavateli zařízení, partnery pro výzkumné projekty a uživateli výsledků výzkumu.

Ilustrační fotografie

CzechInvest nabízí českým výrobcům přístrojů a zařízení pro výzkum možnost bezplatně prezentovat jejich marketingové materiály a vzorky výrobků na národním stánku ČR. Pro prvních pět českých startupů mladších 5 let, které se přihlásí, je připravena nabídka uhrazení vstupenky na konferenci a veletrh.

Terst je vzdálen zhruba 7 hodin jízdy autem z Česka, což umožňuje snadnou účast českých firem. Další informace o Big Science Business Forum 2024 jsou dostupné na www.bsbf2024.org.

Zájemci o účast na veletrhu nebo poskytnutí materiálů na český stánek mohou kontaktovat CzechInvest prostřednictvím e-mailu rene.samek@czechinvest.org.

• Teritorium: Evropa | Itálie | Zahraničí
• Oblasti podnikání: Věda, výzkum a vývoj
Tématický Newsletter
Zajímá vás téma inovací a startupů? Nepropásněte nové články na BusinessInfo.cz, přihlaste se k odběru našeho newsletteru.

Co můžete čekat? Portréty začínajících technologických a inovativních firem, úspěchy tuzemských startupů, aktuality z oblasti výzkumu a vývoje, spolupráce podniků s vědeckými institucemi, nebo informace o programech na podporu oblasti VaVaI.

Zpracování osobních údajů
Přihlášením potvrzuji souhlas, že jsem se seznámil(a) se Zásadami zpracování osobních údajů. Tento portál je chráněn technologií reCAPTCHA od společnosti Google a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Doporučujeme