Zdroj: CzechTrade

CzechTrade na největší exportní konferenci Future of Export Summit 2024 nabídne téma investic, AI nebo startupů

Třetí ročník konference Future of Export Summit 2024 agentury CzechTrade nabídne aktuální témata spojená s exportem, jako je například inovativní financování exportu, investice a reinvestice, AI a digitální nástroje v obchodě nebo fintech pro malé a střední podniky.

V Cubex Centru Praha 12. listopadu v dopoledních hodinách vystoupí exportéři a podnikatelé, kteří působí na blízkých i vzdálených zahraničních trzích, ředitelé zahraničních kanceláří a experti z centrály CzechTrade. Akce je vhodná pro CEO, obchodní ředitele, exportní a marketingové manažery, investory a zájemce o zahraniční obchod.

Loňský ročník konference Future of Export Summit | CzechTrade

Podzimní konference Future of Export Summit 2024 nabídne odborný program zaměřený na trendy světového obchodu. O své zkušenosti se přijdou podělit odborníci a specialisté na export, AI, digitální komunikaci, financování nebo úspěšné prezentování na akcích v zahraničí. Know-how z 66 světových trhů budou sdílet zástupci evropských i mimoevropských zahraničních kanceláří CzechTrade.

„V současné dynamické době je třeba exportérům stále dodávat nejaktuálnější informace o trzích, konkurenci a trendech, a tak napomáhat správnému nastavení jejich konkurenční strategie. Future of Export Summit 2024 je skvělou platformou, kde mohou odborníci z CzechTrade i inspirativní podnikatelé a odborníci předat nejaktuálnější poznatky, zkušenosti a know-how všem zájemcům o export. Akce navíc nabízí ideální příležitosti k networkingu, a to jak mezi hosty, tak s řečníky,“ říká Radomil Doležal, generální ředitel CzechTrade, který společně se zástupcem Ministerstva průmyslu a obchodu ČR (MPO) konferenci zahájí.

MSV: CzechTrade nabídl stovky konzultací, firmy ocenil za využití průmyslového designu

Odborný program bude opět rozdělen do tří částí. První část s názvem Globální perspektivy českého byznysu začíná prezentací řečníků a zástupců z MPO, České národní banky nebo CzechTrade. Nabídne témata investic a reinvestic, potenciálu evropského trhu nebo oblasti startupů, kterým se bude věnovat expertka z Tensor Ventures. V druhé části, následující panelové diskuzi, doplněné o výsledky unikátního průzkumu z podnikatelského prostředí, se představí zástupci vedení ze společností EMCO, IGLUU a Tawesco.

Paralelní diskuzní bloky s odborníky budou v letošním ročníku čtyři, a to Digitální revoluce v zahraničním byznysu, Překonávání bariér při vstupu na světové trhy, Jak zazářit v zahraničí a ASEAN: Brána k příležitostem v Jihovýchodní Asii. Účastníci konference si budou moct vybrat blok podle svých preferencí.

Future of Export Summit 2023 | CzechTrade

„Obsahem summitu reagujeme na aktuální trendy, příležitosti, ale i hrozby v zahraničním obchodu v kontextu současné doby. Účastníkům nabídneme inspirativní osobnosti z různých odvětví. Diskutovat budou desítky řečníků, takže si z akce každý odnese zrovna to, co ho nejvíce zajímá,“ dodává Radomil Doležal.

Poprvé nabízíme návštěvníkům akce možnost konzultovat služby pro exportéry se zástupci společností Exportní garanční a pojišťovací společnost, Komerční banka, Letiště Ostrava nebo Peterka & Partners.

Každý rok se konference Future of Export Summit zúčastní zhruba 400 zástupců českých firem. Registrace a vstup na akci je zdarma na webových stránkách CzechTrade, kde lze také nalézt kompletní program.

• Teritorium: Česká republika

Doporučujeme