ExportMag.cz: Podzim přinese akce zaměřené na téma kvality

Rada kvality ČR připravila řadu prestižních vzdělávacích akcí, které posílí povědomí o inovacích v oblasti managementu kvality. Zároveň představí novinky z oblasti udržitelného rozvoje či inovací, které posilují konkurenceschopnost tuzemských organizací.

Zástupci státních institucí, podnikatelských a profesních svazů, spotřebitelů či nevládních organizací. Ti všichni jsou zastoupení v Radě kvality České republiky. Ta je poradním orgánem vlády a zaměřuje se na uplatňování a rozvoj Národní politiky kvality. Na letošní podzim chystá mnoho odborných akcí.

Spojení zlaté české ručičky platí i v digitální éře. Vedle tradiční řemeslné a technické zdatnosti Češi rychle rozvíjejí i kvalitu inovací nebo softwarových řešení.

Už příští měsíc to bude 8. národní konference kvality a udržitelnosti, která se uskuteční 12. září na půdě Ministerstva průmyslu a obchodu. Tato konference bude cenným přínosem pro komerční organizace, neziskový sektor a veřejnost a pomůže jim prostřednictvím příkladů z praxe tematiku ESG (udržitelnosti) a udržitelného financování více přiblížit. A na koho se v rámci letošního ročníku mohou účastníci těšit? O své poznatky z praxe se podělí společnosti Alza.cz, Beneš a Lát, CzechInno a mnoho dalších…

Jaké další akce v oblasti kvality se chystají na letošní podzim? Více si přečtěte v plné verzi článku zdarma na portálu ExportMag.cz

• Teritorium: Česká republika
• Oblasti podnikání: Průmysl

Doporučujeme