Inovační mise do Japonska v prosinci 2024

Využíváte ve své firmě špičkové technologie v oblastech, jako jsou nové materiály, obnovitelné zdroje energie, cíle udržitelného rozvoje, elektronika, vesmír, digitální zdraví a podobně?

Rádi byste představili své technologie a produkty potenciálním partnerům a klientům z Japonska i mimo něj? Pokud ano, máte příležitost účastnit se obchodní mise.

Ilustrační fotografie

Připojte se letos v prosinci k zástupcům z EU-Japan Centre a exkluzivně představte své podnikání během inovační mise v Japonsku. Nenechte si ujít skvělou příležitost k navázání kontaktů.

První inovační mise se zaměří na odvětví špičkových technologií. Poskytne dvanácti malým a středním podnikům a klastrům z EU příležitost vstoupit na japonský trh nebo dále rozvíjet své probíhající aktivity v zemi a navázat technologická nebo obchodní partnerství, a tím zvýšit jejich inovační kapacitu a zvýšit jejich konkurenceschopnost v celosvětovém měřítku.

Tato akce je organizována při Innovation Leaders Summitu 2024, který se koná v Tokiu. Vybraní účastníci budou moci vystavovat na společném stánku pod záštitou EU-JAPAN CENTRE for Industrial Cooperation.

Akce se koná v termínu od 2. do 5. prosince 2024 v Tokiu v Japonsko. Uzávěrka přihlášek: 31. srpna 2024. Cílovými sektory jsou: nové materiály, energetika, dekarbonizace, SDGs, baterie, elektronika, letectví, vesmírné technologie, foodtech, výrobní zařízení, digitalizace zdravotnictví, SaaS, AI.

EU-Japan Centre uhradí účastnické poplatky na veletrhu a provozní náklady stánku. Od účastnických společností se očekává, že si zaplatí cestovní náklady, ubytování a pobytové náklady. Další informace o misi a přihlášku naleznete na webových stránkách EU-Japan Centre for Industrial Cooperation. V případě dotazů kontaktujte RHK Brno: O. Hrdlička, tel.: 532 194 918, e-mail: hrdlicka@rhkbrno.cz

Zdroj: Enterprise Europe Network, EU-Japan Centre for Industrial Cooperation, autorka Alena Aichlmanová.

• Teritorium: Asie | Japonsko | Zahraničí

Doporučujeme