Inovativní vzdělávací program pro začínající podnikatelky startuje, přihlaste se v červenci

Registrace do čtvrtého ročníku celosvětově úspěšného projektu Akademie pro začínající podnikatelky (Academy for Women Entrepreneurs – AWE) právě probíhá. Ženy, které mají ambice a odhodlání proměnit svůj podnikatelský sen ve skutečnost, se mohou přihlásit do 28. července 2024.

Akademie pro začínající podnikatelky je prestižním, certifikovaným vzdělávacím projektem navrženým speciálně pro ženy s podnikatelským nápadem nebo ty, které s byznysem začínají. Tento inovativní program, iniciovaný americkou vládou v roce 2019, otevřel dveře podnikání 25 000 žen ve více než 100 zemích světa.

Ilustrační fotografie

V České republice realizuje tento prestižní projekt organizace Business & Professional Women CR (BPWCR) ve spolupráci s Velvyslanectvím USA v ČR. Koncept českého programu patří k nejlépe hodnoceným na světě.

Podrobnější informace a přihlášky do projektu

Studium je postaveno na programu DreamBuilder, který byl vyvinut Thunderbird School of Global Management Arizonské státní univerzity. Intenzivní program pro budoucí podnikatelky, probíhající od září do prosince 2024, zahrnuje 13 online lekcí v angličtině a týdenní setkávání v češtině s lokálními facilitátorkami, podnikatelkami a členkami BPWCR.

Soutěž o nejlepší projekt

Úspěšné absolventky získají certifikát Thunderbird School of Management, vypracují si vlastní byznys plán a mají možnost zúčastnit se soutěže o nejlepší projekt.

Nový akcelerátor nabízí matkám šanci na skloubení byznysu a rodiny

Navíc, účastnice mohou využít mentoring, networking a podporu zmíněné komunity. Přístup do sítě Business & Professional Women CR nabízí neocenitelné kontakty a podporu nejen během programu, ale i po jeho skončení. Díky podpoře Velvyslanectví USA v Praze je celý program pro začínající podnikatelky dostupný za pouhých 4 900 korun.

Uzávěrka přihlášek je 28. července 2024. Vybráno bude 45 žen, které mohou nastartovat svou cestu k podnikatelskému úspěchu v září 2024.

Podobným projektem AWE (rovněž podpořeném Velvyslanectvím USA v ČR), určeném pro ženské zástupkyně byznysu, je první akcelerátor speciálně pro začínající podnikatelky, které jsou zároveň matkami. Akcelerátor Ženy na startu AWE bude rovněž spuštěn v září letošního roku.

Redakčně upravená tisková zpráva BPWCR

Doporučujeme