Možnost účasti českých firem na misi na obranný a bezpečnostní veletrh v SAE

Velvyslanectví České republiky v Abú Dhabí nabízí ve spolupráci s Asociací obranného a bezpečnostního průmyslu ČR českým firmám možnost účasti na prestižním veletrhu obranné a bezpečnostní techniky IDEX, který se bude konat ve dnech 21.–25. 2. 2021 na výstavišti ADNEC.

České firmy mají příležitost k navázání nových obchodních kontaktů v sektoru obranného a bezpečnostního průmyslu nejen ve Spojených arabských emirátech, ale celém regionu GCC (Gulf Cooperation Council). Zájemci o účast se mohou přihlásit na e-mailové adresy stejskalova@aobp.cz nebo daniel_blazkovec@mzv.cz nejpozději do 10. 9. 2020.

Hlavním přínosem pro české společnosti je navázání nových kontaktů a získání praktických informací o aktuálním vývoji obranného a bezpečnostního průmyslu ve Spojených arabských emirátech, resp. regionu GCC. Spojené arabské emiráty se v posledních deseti letech staly místem, kde dochází k uzavírání významných obchodů v rámci Blízkého východu, Afriky a jihovýchodní Asie. O skvělé hospodářské formě svědčí narůstající zájem zahraničních investorů o místní trh.

Projekt je realizován s podporou Ministerstva zahraničních věcí ČR a Ministerstva obrany v rámci podpory ekonomické diplomacie a organizačně zajištěn ve spolupráci s Asociací obranného a bezpečnostního průmyslu ČR. Účast v rámci výstavy je podmíněna finanční spoluúčastí, náklady na cestovné a ubytování si každý z účastníků hradí z vlastních prostředků.

Informace poskytnuta Zastupitelským úřadem České republiky v Abú Dhabí (Spojené arabské emiráty).

• Teritorium: Spojené arabské emiráty
• Témata: Zahraniční obchod
• Oblasti podnikání: Obranný průmysl

Doporučujeme