Zdroj: CzechTrade

Na španělské veletrhu obráběcích strojů a technologií BIEMH vystavovaly české firmy

Na začátku června se v Bilbau konal 32. mezinárodní veletrh BIEMH, který se zaměřuje na obráběcí stroje a high-tech technologie pokročilé výroby.

Tato významná událost přilákala mnoho odborníků a firem z celého světa, které tu představily své nejnovější inovace a technologie. CzechTrade se této prestižní akce aktivně účastnil a pod jeho záštitou vystavovaly české firmy KSK, Hestego a GSP.

Ilustrační fotografie

KSK Precise Motion se specializuje na vývoj a výrobu precizních mechanických komponentů a zařízení. Hlavní produkty zahrnují vysokorychlostní přesné stroje, speciální obráběcí stroje a automatizační zařízení. Hestego je další významný hráč na poli průmyslových technologií. Společnost se specializuje na výrobu ochranných krytů pro obráběcí stroje a další průmyslová zařízení. Hestego rovněž vyrábí ocelové konstrukce a produkty z tenkostěnného plechu. GSP High Tech Saws se zaměřuje na výrobu pilových kotoučů a dalších nástrojů pro obrábění kovů a jiných materiálů. GSP je známá pro svou precizní výrobu a vysokou kvalitu nástrojů, které jsou používány v různých průmyslových odvětvích po celém světě. 

ExportMag.cz: Česká firma uspěla v Turecku s dodávkami pro plynovody

Účast na veletrhu byla velmi úspěšná a přinesla mnoho pozitivních ohlasů. Firmy měly možnost navázat nové obchodní kontakty, prezentovat své výrobky a technologie a získat cenné zpětné vazby od odborníků z oboru. Atmosféra na veletrhu byla velmi pozitivní a přispěla k prohloubení spolupráce mezi zúčastněnými subjekty. Úspěch veletrhu potvrzuje rostoucí zájem o inovace a nové technologie v oblasti obráběcích strojů a pokročilé výroby. 

Další ročník veletrhu BIEMH se bude konat v březnu 2026. Organizátoři již nyní plánují řadu novinek a vylepšení, které by měly přilákat ještě více vystavovatelů a návštěvníků. Tato akce slibuje být ještě větším milníkem pro průmyslové technologie a představí další pokroky a inovace v tomto dynamickém oboru.

Zpracoval kolektiv pracovníků zahraniční kanceláře Španělsko.

• Teritorium: Evropa | Španělsko | Zahraničí

Doporučujeme