V letošním roce očekává společnost příjmy z prodeje na srbském trhu ve výši 2,5 mil. EUR.
Izidor Krivec ředitel firmy Celjske mesnine, jenž je zároveň i prezident Sdružení masného průmyslu Slovinska, pro portál „e-Kapija“ prohlásil, že společnost chce dosáhnout vyššího podílu na srbském trhu s masem, než jsou současná cca 4 % u čerstvého masa a cca 4,3 % u masných výrobků (nejvýznamnější pozici má slovinský pršut).
Společnost plánuje v Srbsku růst na úrovni 15–20 % ročně a chce toho dosáhnout tak, že do konce tohoto roku otevře svoje restaurace v Novém Sadu a v Bělehradě. Probíhají také jednaní o převzetí některých srbských firem.
Vstup na srbský trh prostřednictvím převzetí místní společnosti a podpora spotřeby produkce v rámci vlastních restaurací by mohly být řešením i pro silné české potravinářské společnosti, kterým se srbský trh z hlediska dopravní dostupnosti a stravovacích návyků jeví zajímavým.