Týden inovací proběhne v říjnu, aktuálně představil první řečníky

Již 9. ročník Týdne inovací se uskuteční tradičně na podzim. Hlavní událost, která letos proběhne v úterý 8. října v Praze, představí špičku tuzemské inovační scény a nebudou chybět ani významné osobnosti ze zahraničí. Organizátoři již oznámili první řečníky, na koho se můžete letos těšit?

Se sloganem „Buďte v srdci dění” se i letošní ročník Týdne inovací, který je naplánován na období od 7. do 14. října, zaměří na podporu tuzemského inovačního ekosystému a důležitých hráčů v oblasti technologií, umělé inteligence a také startupů.

Týden inovací | ELAI

„Tyhle oblasti považujeme za klíčové pro další rozvoj české ekonomiky a společnosti, která se ocitla na křižovatce a naléhavě potřebuje hledat cestu k úspěšné budoucnosti. Témat, jimiž je třeba se v této souvislosti zabývat, je celá řada, a ty také budou předmětem Týdne inovací 2024,” sděluje Lukáš Sedláček, zakladatel a ředitel Týdne inovací.

Více o letošním ročníku Týdne informací

Mezi potvrzenými řečníky na letošním ročníku najdete např. bývalou šéfku Google pro CZ, SK, HU & RO Taťánu le Moigne, inovátora a průkopníka generativní AI Tomáše Studeníka, ředitele Centra umělé inteligence (AIC) na Fakultě elektrotechnické ČVUT Michala Pěchoučka, specialistku na umělou inteligenci Dariu Hvížďalovou, ekonoma Tomáše Sedláčka nebo Jana Hanuše, bývalého CEO Voltair a Mall Group.

Vstupenky na jednotlivé akce Týdne inovací

Seznamte se s oznámenými řečníky již teď

V rámci spolupráce ELAI s portálem BusinessInfo.cz vzniká série videorozhovorů s inspirativními osobnostmi světa inovací. Pokud se chcete o některých z řečníků letošního Týdne inovací dozvědět více, podívejte se na následující videa resp. poslechněte si podcasty:

(red)

Doporučujeme